Reality show më i ndjekur i momentit “Big Brother VIP Albania” tashmë ka arritur në një pikë të nxéhte të tijën, ku banorët po e njohin njeri-tjetrin më shumë se kurrë, janë përfshírë shumë emocíonalísht dhe të gjithë i kanë të qarta objektivat e tyre.

Tashmë, pas një numri të madh ditësh që kanë kaluar brenda shtëpisë më të famshme të momentit, Monika ka komentuar situatën dhe gjendjen momentale në garë gjatë një bisede në oborr me Arjolën dhe Arbrin.

Ajo ka bërë një deklaratë të fortë dhe ka akùzuar réndë një pjesë të banorëve, duke thënë se shumë prej tyre kanë arritur të léndojnë të tjerët vetëm për lojë.

Outraged Monica severely accuses the residents - Gossip

Ajo ka komentuar gjithashtu edhe agràvimet e ndryshme të debàteve, ku “qòrton” ata që ngrénë zërin në debàte dhe nuk i kontrollojnë fjalët e tyre, vetëm për t’i qëndruar deri në fund lojës së tyre.

“Në këtë format unë kam parë njerëz që léndojnë, njerëz që nuk dinë ti vénë fre gojës vetëm për hir të lojës,nuk është aspak e bukur të ulëritet orë e minutë” – ka thënë Monika gjatë diskutimeve.

Ndërkohë, nuk e dimë nëse aktorja e njohur i referohet specifikisht ndonjë banori, apo e kishte deklaratën e saj për disa prej tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!