Sot në “Për’Puthen” ishte takimi i Mevlanit dhe Efit, takim i pritur shumë agrésívísht nga Bruno, i cili kàpet me Mevlanin që në filllim.

Fillimisht ai u kàp me pozicionin e Mevlanit në emision, i cili nuk është i ulur si të tjerët me vendim të produksionit.

Bora dhe Arjani kanë ndërhyrë duke i dal në mbrojtje Mevlanit dhe sidomos Bora, e cila vazhdimisht ia kujtonte Brunos faktin që Mevlani mund të refùzohet dhe është njësoj si të gjithë.

Bruno ka përmendur vazhdimisht fjalët: “o shqiptar”, “mbylle gojën”, “mos fol”, ndàj Mevlanit dhe ka pasur debàte të àshprà me Efin.

Bruno: Unë fokusin e kam pasur tek ty. Dhashë shumë në mënyrën time.

Efi: Ti varesh këtu në studio nga pëlqimi për mua. Ti po bën të njëjtat veprime, e pe që nuk je aty ku duhet te unë dhe hàkérréhésh. Në momentin që unë nuk jam e kënaqur me atë që ti më jep, unë do dal. Ka boshllëqe Bruno.

Mevlan: Mua nuk më péngòjnë djemtë. Unë do tregoj cilësitë e mia, nëse do arrij ta bëj për vete shumë mirë. Nuk kam pse mendoj për të tjerët.

Bruno: Këtë na e kanë vendosur si opinionist këtu, prandaj bën kështu ky.

Mevlan: Bruno ta kam thënë, dëgjo më shumë sesa flet. Ti me këto argumente do të bësh publikun për vete. Në momentin që unë e zgjedh ajo mùnd të thojë jo dhe jam njësoj me ty.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!