Prej dy vitesh, Bora Zemani moderon një nga emisionet më të ndjékur “Për’Puthen”.

Ajo është pëlqyer shumë në këtë emision nga publiku, e po ashtu ka vjédhur edhe zemrat e konkurréntëve me ëmbëlsinë dhe mirësjelljen e saj.

Ditën e sotme me anë të një postimi në InstaStory, Bora ka zbùluar se të gjithë konkurréntët i kanë kërkuar që t’i ndjékë mbrapsht në Instagram.

Bora Zemani flet si rradhëherë për të preferuarin e saj në 'PërPuthen': Kisha më shumë afrimitet… – Juda.al

Bora thotë se do i ndjékë kur të ikin nga emisioni dhe të gjithë njëzëri thonë se do ikin në mënyrë që ajo tu bëjë follow. “Ikën, e lànë fare emisionin vetëm për një follow”, ka shkruar.

Bora ka treguar se mundohet të jetë shumë e kujdésshmé në raportin me konkurréntët, i cili shpeshherë ngatérrohet.

Bora është komentuar shpesh për raportin e saj me një prej djemve më të diskutuar të sezonit të kaluar, Atdheun, e pas këtyre situatave ka vendosur të mbajë më shumë distancë në ambientet e punës.

Konkurrentët e "Për'puthen" janë gati të

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!