Alvisa dhe Bashkimi ishin çifti i parë që doli nga emisioni i “Për puthën 3”, pas shumë sakrífícave, dínamíkave dhe skàndàleve që ndodhën midis tyre.

Ata kanë qenë pjesë e intervistave të ndryshme kohëve të fundit, ku kanë shprehur ecurinë e lídhjes së tyre dhe ku çdo gjë dukej sikur po shkonte shumë mirë.

Alvisa dhe Bashkimi deklarohen për njëri tjetrin, Arjan Konomi: Vetëm  tërheqje fizike - InfoBox Albania

Megjithatë, ditën e sotme, Bashkimi ka bërë një deklaratë shumë surprízuese dhe të paprítur, në të cilën njofton ndàrjen e tij nga Alvisa!

“Njerëz të dashur desha tju informoja nëpërmjet këtij postimi që nga sot më nuk jam në një marrédhénie me Alvisën. Më vjen shumë kéq që gjërat shkuan kështu dhe gjithashtu më vjen kéq për të gjithë ata që na kanë mbéshtétur që nga dita e parë.

Pak javë pas, Alvisa dhe Bashkimi i japin fund lidhjes së tyre – Lajmi.net

Shpresova dhe mendova që pas gjithë asaj që kemi kaluar, pas gjithë atyre sakrífícave, mendoja që jashtë gjërat do të ishin ndryshe. Nuk kam qenë ndonjëherë pjesë e asnjë loje dhe nuk dua të jem, prandaj në momentin që e kuptova që pàvàrësisht çdo përpjékje kur gjërat nuk ecin, më mirë ti stoposh në kohë dhe të jesh i qetë me veten dhe i pastër me të tjerët.

I uroj gjithë të mirat asaj në jetë dhe asnjëherë nuk do ta hédh pòshtë për atë që kemi kaluar në program.

Jeta vazhdon.”- ka shkruar ai, pa na zbùluar arsyen konkrete të ndàrjes.Çfare ndodhi? Bashkimi dhe Alvisa i japin fund lidhjes se tyre! - Loki  Magazine

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!