Në “PRIME”-n e fundit të “Për’Puthen”, mbrëmja u mbyll me një hyrje të re në program, që bëri mjaft bujë fillimisht për shkàk se ishte motra e Rrushes.

Megjithatë, konkurréntja e re Laureta Zyba u përfol shumë pas daljes së saj të parë në ekran, për shkàk të së shkuarës së saj pròblematike, ku ishte përfshírë disa herë në ngjàrje krímínale të rénda.

Ndërkohë, së fundmi janë publikuar disa foto të vjetra të Lauretës, krah Vali Corleone, ku ajo është cilësuar si ish e dashura e tij.

Konkurrentja e re e Për'puthen- ish e dashura e Vali Corleone – Lajmi.net

Ajo çfarë tërhòqi gjithashtu shumë vëmendje ishte pikërisht tatuazhi i saj i madh në qafë me emrin e Corleone.

Rikujtojmë se Laureta Zyba ka qenë e arréstùar nga Polícia e Kosovës në Prishtinë, me dyshímin se kishte bashkëpunuar me tre shtetas të huaj, të dyshùar për vràsje të kryera jashtë vendit.

Sipas “Indeksonline”, ajo është dyshùar gjithashtu për prostítucíon, duke bashkëpunuar me grupe krímínale të Malit të Zi.

Gota News Albania - Striptiste dhe e akuzuar për vrásje/ Zbulohet e...

Laureta Zyba ishte valltare e klubeve të natës në Prishtinë e cila ishte arréstuar për veprën pénale, “bashkëkryerje në veprim”.

Para Gjýkatës ajo ishte shprehur se ndjéhet fàjtore që nuk i kishte lajmëruar këta persona tek aùtorítetet vendore me kohë dhe që ka bashkëpunuar me këta njerëz.

Më herët edhe aùtorja e programit PërPuthen, Olsa Muhameti reàgoi pas këtyre lajmeve duke thënë se çdo njeri meriton një shans të dytë në jetë!

Me një të kaluar kriminale, ky është reagimi i Olsës për konkurrenten e re të Për'puthen, Laureta Zyba – Shqip - shqip

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!