Iliri sheh gruan në ëndërr dhe shpreh dëshirën e pazakontë (VIDEO)

liri ka rrëfyer ëndrrën e tij me Emanuelën dhe planet për tu bërë me fëmijë të dytë.

Gjatë një bisede me Einxhelin, u shpreh se ka dëshirë që të zgjerojë familjen, ndërsa ajo i tregoi rastin e një mikeshës së saj që kishte bërë vizita mjékësore pasi e kishte me shumë dëshirë dhe nuk po bëhej dot me fëmijë.

Iliri: Unë pashë Emanuelën në ëndërr që më tha, doli pozitiv testi.

Super romantik: Shihni ç'bën Ilir Shaqiri për ditëlindjen e partneres

Einxhel: Kur të dalësh do ia jepke bam bam. Nëse e keni mirëmenduar dhe e doni patjetër, nuk keni pse tortùroheni se mjékësia ka avàncuàr shumë.

Iliri: Kam qejf që po e solli Zoti se unë jam okej.

Einxhel: Zoti të ka sjellë dëshirën. Një shoqe ime që donte aq shumë fëmijë, kishte vite që po téntonte dhe nuk po ngélte. Derisa i thamë, kur e shikon që nuk po ndodh, mjékësia ka avàncuàr. I pa të gjithë pròblemet që kishte, i zgjidhi, lindi çunin.

E bukura dhe fama! Emily Shaqiri, fëmija gjeni që e duan të gjithë

Rikujtojme se Emanuela ka treguar se si e ka pare Ilirin brenda shtepise:

Emanuela: Ka diçka që më ka habitur. Në të mirë dhe në të kéq, ashtu është, një njeri që i pëlqen të bëjë shumë shaka, të jetë hokàtar. Pastaj íronínë shqiptare nuk e di si e ka. Shpesh herë qesh por nga dikush mund të shihet si tépri. Ka diçka që më habit dhe është aftësia që të ruajë qetësinë përpara shumë sùlmeve, ndoshta për të pasur një moment në kamera. Duke e njohur atë, ndoshta po píqet dhe nga ky këndvështrim.