Jemi mësuar tashmë që ish-konkurrent të programit “Për’Puthen” të flasin keq për produksionin dhe programin në tërësi pas daljes.

Rasti i Hysen Ramaj është pak më specífik, i cili pas përballjes me Alvisën të cilën e akùzoi për tràdhti, më pas akuzoi dhe produksionin që po përbàlte figurën e tij duke e nxjérrë si maníak e dhùnùes, pasi dëshironin me ngùlm daljen çift të Alvisës dhe Bashkimit.

Sot Hyseni apo Bushi, ka zhvilluar një pyetësor me ndjékësit në Instagram dhe është pyetur për vërtetësinë e “Për’Puthen”, nëse a ka çift apo jo.

“Çift të vërtetë nuk ka. Mikela mesa po shoh po mùndohet të dali vërtetë çift, por që si dihet se nuk është vetëm në dorën e saj.”,– ka shkruar Hyseni.

Rikujtojmë se nga ky edicion i “Për’Puthen” dolën çift Alvisa dhe Bashkimi.

Hyseni nuk është i vetmi që e mendon këtë gjë për Mikelën.No description available.

Tola, ish-konkurrentja e programit mendon gjithashtu se ajo vërtetë dëshiron të përputhet, gjithashtu dhe Artani, vëllai i Mevlanit është shprehur po njësoj.

Mikela ka shprehur pëlqim të fortë për Erionin, me të cilin duket se ka më tepër afrimitet se të gjithë djemtë dhe mund të jenë çifti i dytë që dalin nga programi pas Alvisës edhe Bashkimit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!