Hysen Ramaj ka dhënë intervistë në “RTV Ora” në “Glamour Zone”, ku ndër të tjera ka folur dhe për eksperiencën e tij në “Për’puthen”.

Ai ka treguar për një mashtrím të prezantueses Bora Zemanit, në bashkëpunim me produksionin.

Sipas Hysenit kur Bora ka thënë se Alvisës i erdhi një mesazh me një video, ku i kërkohej të dilte nga programi ky është komplet mashtrím se po të kishte ndodhur dhe po ta kishte parë vërtetë Bora në celularin e saj ata do ta tregonin si çdo gjë tjetër që tregojnë.

Po e vërteta sipas tij është se ata nuk treguan kurrë asnjë provë.

Hyseni tregoi se familjarët e Bashkimit e telefonuan para se Bashkimi të ndahej.

“Më është marrë edhe mua një vendim përpara se të ndodhte çka ka ndodhur. Më është bërë një telefonatë nga familjarët e djalit”,- tha ai.

Sipas Hysenit , ai ndihet shumë i sigurt se Alvisa u mësua nga aùtorja për pjesën e dhùnës dhe se gjithçka është skénuar préj saj.

Sipas tij ai me Alvisën nuk e kanë diskutuar kurrë temën e dhùnës sa kanë qenë në lídhje.

Ai mendon se ajo dëshironte t’i mbànte personàzhet në program përpos mashtrímeve dhe përdori dhùnën për të dalë nga situata.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!