Moderatorja Einxhel Shkira është kthýer në shtëpinë e Big Brother pas íncídentít që pati. Ajo i ka treguar banorëve eksperíencën e saj.

“Sot kur erdhi që të më kontrollonte, i thashë doktorit, a e pe mbrëmë Big Brotherin? Më tha shkova vonë në shtëpi, nuk arrita që të shihja”, tregon Einxhel.

Ajo nuk la pa komentuar zinxhirin e shpëtimeve duke thënë:

“Iu thashë u desh që të thýeja krahun, që të më binte mua radha që të nisja zinxhirin.”

Ndërsa për gjendjen e saj shéndetésore u shpreh se ka patur véshtirési për të fjetur.

“Në 7 të mëngjesit kam fjetur, nuk më zínte gjumi për qàmet, kisha mbetur kështu si… Do ta mbaj 10 ditë allçinë, fizoterapinë, koha e rikuperimit është goxha. Ishte krahu komplet i shkalàfitur, më kanë vendosur vidë, unë téntoja që ti shpjegoja mjékut të parë rénies, kam rënë me dorë i thoja”, tregon më tej Einxhel.

Einxhel kthehet në shtëpinë e Big Brother, flet për operacionin: Më kanë  vendosur vidë se ishte krahu i shkalafitur… - Top Channel

Kujtojme se banoret fillimisht nuk e kuptuan rëndësinë e situatës dhe prandaj reagimi i tyre erdhi me vonesë.

’Ne nuk e besuam në fillim, para se të hídhej ajo bëri humor se do të thýente një kockë. Ka qenë gjithmonë shumë e kujdesshme nëpër lojëra’’,– tha Arjola.

Po qeshnin me lot pas incidentit/ Einxhel nga spitali komenton sjelljen e  banorëve: Nuk kanë faj ata, s'doja të... - Lifestyle

‘’Të na falni për të qeshurat por në fillim nuk e kuptuam. Por ajo është një vajzë e fortë dhe do ta kalojë me sukses’’,- shtoi Monika.

Nga ana tjetër edhe Iliri tregoi se loja që provoi Einxhel kërkon një përgatitje të madhe fizike.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!