Sot ishte takimi midis Efit dhe Mevlanit. Ata kanë zhvilluar një bisedë të këndshme dhe kanë folur edhe për dashurinë duke e lídhur me të shkuarën.

Mevlani ka shprehur se është dashuruar vetëm 1 herë, ndërsa Efi ka thënë se është dashuruar 2 herë.

Ajo tregoi se për njërin nuk ka asnjë lloj ndjesie, ndërsa për tjetrin ka ngelur respekti dhe e kujton me respekt.

Efi with a cabbage cart with hands, how the meeting with Mevlani went (Photos) – IMK – InfoMedia Kosova

Kur është pyetur në studio nga Bora, se përse nuk ka asnjë lloj respekti për personin Efi ka shprehur se është tràdhtuàr.

“Jam tràdhtuàr. Më ka munguar ai respekti! Ndërsa lídhja tjetër mbaroi , sepse nuk u përputhën kàràkteret, nuk shkoi siç duhet jo për mungesë respekti. Kur më kanë tràdhtuàr kam qenë e vogël dhe nuk i kuptoja gjërat mirë. E kam falur disa herë, sepse e shihja si diçka që hë se nuk do e bëj më, nuk e merrja si mos respekt ndàj meje. E lídh dhe me faktin që e kam dashur, por më shumë me moshën që se kam kuptuar“.- tregoi ajo.

Sot Efi pati debàte të àshprà me Brunon, i cili u soll shumë agrésívísht ndàj saj dhe Mevlanit.

Efi mendon se Bruno çàlon në sjellje, ndërsa Mevlani ka shprehur se nuk i intereson çfarë mendon Bruno apo të tjerët.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!