Donaldi xhéloz i çméndur, ja deklarata e tij për Beatrix pas ngàcmímeve të Arjolës dhe Beniadës! (VIDEO)

Ndonëse ka vetëm pak ditë që Beatrix është larguar nga “Big Brother VIP”, Donaldi duket se e ndjén shumë mungesën e saj.

Ai është parë i menduar dhe shpesh ka thënë se e ka mendjen se si ndihet Beatrix.

Ditë e sotme ai ka qenë duke folur me Arjolën dhe Beniadën dhe në një moment u vendos kënga e Beatrix.

Beniada po e ngàcmonte dhe po thoshte që gjithë më të mirët janë jashtë madje se ka dhe shumë meshkuj séxy jashtë.

“Se di pse po unë kam super besim te Trixa është një vajzë që të jep shumë besim dhe kam shumë besim te ajo”,- tha Donaldi.

Beniada vazhdoi me ngàcmímet dhe po i thoshte se asaj mùnd t’i shkruajnë fansat në Instagram, adhùrues dhe ai s’mùnd ta ndalojë.

Beniada këshillon Donaldin përpara Beatrix, ja reagimi i çiftit - Bota Sot

“Në Instagram?! Unë ia mbyll Instagram-in asaj! Ça tàllesh ti?! Unë i jap një Nokia 3310, shkruaj ça bën ku je, kaq. Rri në shtëpi, shiko televizor…” ,- po thoshte ai me shàka.

Më pas po flisnin për mamanë e Beatrix dhe Donaldi tha se nuk e ka takuar, por Romeo po dhe i ka thënë se është super tip.

Të njëjtën gjë ia konfirmoi dhe Arjola duke konfirmuar fjalët e Donaldit.