Një nga situatat më të komentuara të “Big Brother VIP Albania” ka qenë rikthími i Dj Dagz në shtëpi pas elímínímit të tij dhe Dj PM nga gara.

Kjo gjë është përfolur shumë shpesh si një tràdhti nga ana e tij, dhe shumë të tjerë e kanë konsíderuar thjesht si vazhdimin e lojës.

Dj PM ka shprehur vazhdimisht mbéshtétjen për mikun dhe kolegun e tij nëpërmjet dedíkmeve të ndryshme në rrjete sociale, mirëpo Dj Dagz nuk kishte reàguar më parë lídhur me arsyet konkrete të vendimit të tij për ríkthímin në shtëpinë më të famshmë të Shqipërisë.

Ai theksoi se e kishte marrë míratimin nga PM para se të futej, ndërkohë që çéshtja kryesore ishte Einxhel.

“Kisha shumë arsye për tu rifutur. Unë dhe PM e duam njëri-tjetrin pa intéres. Këtë eksperíencë e bëmë bashkë dhe kur u rifuta i bëra gjërat gati për të dalë. Dhe një nga arsyet është se po të ishte PM brenda dhe unë jashtë do doja që ai ta vijonte rrugëtimin.

Së dyti, PM më tha vazhdoje lojën. Po ashtu, produksioni ma dha një super eksperíencë dhe nuk mùnd të mos i respektoja. Çështja kryesore është Einxhel. Intuita më thoshte se ajo më ka qejf përndryshe nuk do vazhdoja.”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!