Ka lënë mbrëmjen e sotme shtëpinë e Big Brother VIP, Donald Veshaj.

Ky nuk është as eleminim nga publiku as ndonjë pénalízem tjetër, por plotësimi më në fund i një prej dëshirave të tij.

Donaldi ka kërkuar prej disa kohësh një intervistë me Arbana Osmanin dhe pikërisht “Vëllai i Madh” i ka plotësuar ditën e sotme dëshirë.

I keni bërë shumë presion Donaldit”, Arbana e pranon dhe ka një kërkesë për  ata që kanë bërë këtë gjë – Tirana One

Arbana pas shumë kohësh ka zgjedhur të jap një intervistë mbi jetën e saj personale dhe profesionale.

Pyetja e tij se çfarë nuk pëlqen te Eduard Grishaj, ka sikletosur moderatorin ndërsa tha se nuk ka një gjë qe nuk pëlqen te ai.

“Është një njeri i rrallë, është fantastik. Nuk ka asgjë që nuk më pëlqen tek Eduarti.”– tha Arbana.

Kush është partneri i ri i Arbana Osmanit? Dikur i fejuar me aktoren e  njohur shqiptare - Gossip

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!