Personazhet e famshme janë më të ekspòzuarit e më të rrezíkuar në rrjet, sa i përket sigurisë kíbernetíke.

Dhe jo vetëm ata, por edhe të afërmit e familjarët e tyre.

Së fundmi, Bora Zemani ka reàguar e revòltuar ndàj një situate në Instagram, që lídhej me djalin e saj.

I publikuan fotot e të birit, reagon ashpër Bora Zemani

Një person i panjohur, kishte hapur një profil fallco, me emrin e djalit të saj të mítur, Arborit. Jo vetëm që postonte foto, por edhe fliste në emër të tij.

Këtë veprim moderatorja e ka quajtur “të tùrpshëm” dhe ka bërë thirrje që adresës ti bëhet report.

Dhe në fakt është tepër e shëmtuar, të postosh foto të një fëmije të mitur, të flasësh në emër të tij, në një kohë që kjo i ekspòzon fëmijët dhe rrezíqet janë të shumta.I publikuan fotot e të birit, reagon ashpër Bora Zemani

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!