Një nga konkurréntet më të dashura të publikut Beniada Nishani duket se “Big Brother”-in nuk e ka patur eksperíencën e parë sfíduese të sajën.

Modelja ka marrë pjesë në një rol në filmin e njohur italian të vitit 2018 “Loro”.

Ky film bëhet fjalë për historin e grupi të biznesmenëve dhe politikanëve “Loro” (Ata), që jetojnë dhe veprojnë pranë politikanit Silvio Berlusconi.

Zbulohet e shkuara e modeles, kur Beniada Nishani ishte një nga 'eskortat'  e Berlusconi-t - Raporto

Pikërisht rolin e njërës prej femrave të ish-kryeministrit të Italisë e luan Beniada Nishani; ajo është gjithashtu pjesë e trailer-it zyrtar të filmit.

Beniada ka dhënë një intervistë disa vite më parë, në të cilën tregon detajet dhe eksperíencat e bashkëpunimit me regjisorin Sorrentino.

“Ishte shumë rastësor pasi mora pjesë falë fjalëve të një miku, në një nga cast-et e shumta që u bënë nëpër Itali. Pak për argëtim, pak si sfídë personale, vendosa të marr pjesë. Pas disa provave me skénarë të ndryshëm, arrita të realízoj një nga ëndrrat e mia më të mëdha. Paolo Sorrentino ma dha disa këshilla se si të interpretoja sa më mirë rolin tim. Ai ishte trajneri im i vërtetë në set. Në film luaj një nga femrat e Berlusconit. Një vajzë e re që dëshiron të hédhë hapat e saj në këtë botë dritash, ëndrrash dhe shpresash”, -ka thënë ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!