Mes Beatrixës dhe Donaldit, duket se gjërat nuk po shkojnë mirë.

Debàti i tyre për një shaka të aktorit, ku tha se Sarën e ka ai në mbrojtje, ndonëse ka ndodhur para shumë ditësh, vazhdon të diskutohet ende.

Madje këngëtarja tha se sa herë ka dashur të flasë, Donaldi e ka shtrýdhùr.

Diskutimi mes tyre ka vijuar gjatë teksa Donaldi ka këmbëngùlur se nuk e kupton se ku e ka pròblemin Beatrix sepse ai ia ka shpjéguar gjithë situatën.

Shumë e shqetësuar, këngëtarja ka kerkuar te dale nga “Big Brother”.

Ka qene Arjola ajo që e këshilloi duke i thënë të mos shqétësohet fare në lídhje me asgjë.

Beatrix në lot! Kërkon sërish të largohet nga shtëpia e

“Vetëm dua të dal nga këtu dhe të shkoj në shtëpi, ka ca ditë që jam kështu dhe nuk është se po bëhet më mirë”, tha Beatrix.

Tashmë, ata jo vetëm po njihen më shumë por po testojnë edhe límitet e njëri-tjetrit, duke pasur herë pas here zénka, ashtu si çiftet e vërteta.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!