Ditën e djeshme, ka ndodhur një kònflíkt midis Donaldit dhe Beatrix, për arsyen qesharake, por që e përlòti dhe e revòltoi këngëtaren.

Shkak është bërë pikërisht një qengj që u fut brenda shtëpisë, në kuadër të provës javore. Sipas Beatrix, aktori i humorit ia mori qengjin para syve sepse “ai ka qejf të bëjë spektakël”.

Ndërkohë, Donaldi ishte i pakënaqur nga sjellja e partneres së tij, duke e etiketuar si “llàsticë” dhe “fëmijë”.

Ai është ndjerë keq gjithashtu dhe në momentin ku Beatrix e akùzon se i ka bërë gjërat për “show”. Ai shprehet i shqétësuar për debàtet që zhvillojnë brenda shtëpisë, duke paraprirë ato që do të ndodhin jashtë.

Pjesë nga biseda e tyre:

Beatrix: Unë nuk shkova direkt me e kàp qengjin.

Donaldi: E ku është pròblemi që e kapa unë qengjin, pse mérzítesh kot? Pse bën së fëmijë se ma héq trurin fare?

Beatrix: Po se e kisha me qejf shumë qengjin.

Donaldi: E pse duhet të kalosh në atë lloj acàrimi?

Beatrix: Po ndihem e bezdisshme.

Donaldi: Të thuash ato gjëra më duket pa sens fare. Më dukesh shumë fëmijë

Beatrix: Isha zbathur aty, a nuk të shkoi mendja unë aty si pemë fare…

Donaldi: Si pemë pse?

Beatrixi: Po se isha duke u munduar ta kàpja.

Donaldi: Po e kàpa unë, edhe? Ku është problemi?

Beatrix: E kape dhe ike. Jam shumë e ndjeshme te kafshët, Më fal që jam shumë e ndjéshme te kafshët edhe doja të merrja pak dashuri nga ai qengji i vogël. Ti e more dhe vazhdove…Mund ta ndaje me mua atë moment, por që nuk kërkoj më momente me zòr. Nëse nuk të vjen natyrshëm, mos e bëj

Donaldi: Të jap të drejtë, thjesht si mendoj gjërat si ti

Beatrix: Ti nuk vjen të më flasësh, unë rri si pemë

Donaldi: Të më thuash ti mua i bën gjërat për show, për ça të të flas? Ti nuk e kupton ça thua dhe rëndësinë e atyre që thua

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!