Mbrëmjen e kaluar, në shtëpinë e “Big Brother VIP” mbërriti një tjetër zarf i zi, sërish për thýerje rregullash nga konkurrentët.

Kësaj here, një konkurrént i ri sipas produksionit kishte futur informacion nga jashtë, duke pénguar lojën dhe duke ndíkuar në gjéndjen psíkologjíke dhe emocíonale të Beatrix.

Dëními për këtë konkurrént do të jepet sonte gjatë spektaklit ndërsa sipas hulumtimeve tona, rezulton se ky konkurrént është Arbri.

Kjo pasi gjatë një bisede me Beatrix, teksa ajo i tregonte se po e príste me fríkë përbàlljen me realitetin jashtë, Arbri ka pohuar se në fakt Beatrix ishte më e rrezíkuara për t’u elemínuar.

Megjithatë, kjo nuk është hera e parë që për konkurréntët është fùtur informacion nga jashtë, ndërsa produksioni herë ka zgjedhur të héshtë duke bërë një sy qòrr e një vesh shurdh, e herë të reàgojë duke dhénë dénime.

Arbri është një prej banorëve të rinj të shtëpisë, i cili mbrëmjen e së martës hapi “Kutinë e Pandorës” duke fituar të drejtën të çojë në nominim tre banorë.

Për shkak të situatave që ndodhën me eleminimin e Dj Dagz, Arbri vendosi në nominim Einxhel, Donaldin dhe Beatrix.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!