Vetëm pas pak javësh, ndahet çifti Bashkim – Alvisa Alvisa dhe Bashkimi ishin çifti i parë që doli nga sezoni i tretë i emisionit të dashurisë “Për’puthën”, pas shumë sakrífícave, dínamíkave dhe skàndàleve që ndodhën midis tyre.

Ata kanë qenë pjesë e intervistave të ndryshme kohëve të fundit, ku kanë shprehur ecurinë e lídhjes së tyre dhe ku çdo gjë dukej sikur po shkonte shumë mirë.

Megjithatë, ditën e sotme, Bashkimi ka bërë një deklaratë shumë surprízuese dhe të paprítur, në të cilën njofton ndarjen e tij nga Alvisa.

No description available.

Përveç Hysenit,i cili reagoi me një story, nuk ngélën pas as disa ish-konkurréntë.

Ritvana ka shkruar: Mbaroi ë? Pa ekzistuar diçka, s’ka se si përfundon.

Antonia ka shkruar: Uaa kush është ndàrë?No description available.

Jurgeni ka shkruar: S’ju ndàn tràgjéditë këtij populli të shkrétë.

Dy miqtë e Hysenit, çifti Andi dhe Melisa gjithashtu kanë reàguar me story:

No description available.

Alvisa dhe Bashkimi ishin çifti i parë që doli nga emisioni i “PërPuthën 3”, pas shumë sakrífícave, dinàmíkave dhe skàndàleve që ndodhën midis tyre.

Megjithatë, ditën e sotme, Bashkimi ka bërë një deklaratë shumë surprízuese dhe të paprítur, në të cilën njofton ndàrjen e tij nga Alvisa! No description available.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!