Alvisa dhe Bashkimi ishin çifti i parë që doli nga emisioni i “PërPuthën 3”, pas shumë sakrífícave, dínamíkave dhe skàndàleve që ndodhën midis tyre.

Pasi ndàrja e deklaruar nga Bashkimi u bë e bùjshme, e pasi në emision u fol nga tre konkurréntë (Ana,Edi,Samiu) për tràdhti të Alvisës, kjo e fundit ka vendosur të reàgojë.

Fillimisht ajo publikoi një story me shkrimin: Ku kanë arrit, të cilën më pas e fshíu.

Bashkimi deklaron publikisht ndarjen nga Alvisa - Albeu.com

Ndërsa sot, ajo ka vendosur të shkruaj më gjatë duke konsíderuar deklaratat e djeshme në emision si ‘hàkmàrrje’.

“Për klikime, për audíencë, për vëmendje apo për të prísh ímazhín tim. Disa njerëz të shpífur që nuk kanë shpirt. Siç e keni parë të gjithë jam rikthýer në emision për këtë djalë dhe kam lùftùar pafund për të. Nëse ato mashtríme do ishin të vërteta, nuk kisha arsye pse të kthehesha (audiencë kisha, famë po ashtu kështu që 0 mundësi).

Jam rikthýer vetëm për atë dhe kam dashur që ajo njohje të finalizohesh, por jo gjithçka që duam bëhet. Pavàrësisht çdo gjëje e vlerësoj shumë. S’kam për ta hédh kurrë poshtë, ashtu siç tha dhe ai. Koha do vërtetoj gjithçka. Zoti është lart. Situata e krijuar, nga kush, pse, hàkmàrrje? Do flasim me kohë”,– ka shkruar ajo.

No description available.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!