Sot faqja zyrtare e “Big Brother VIP” ka njoftuar se Einxhel do të rikthéhet shumë shpejt brenda shtëpisë.

“Big Brother” ka vendosur pas konsultimit me ekipin mjékësor se Einxhel është në gjéndje të mirë shéndetésore dhe së shpejti do të rikthéhet në garë duke iu bashkuar shtëpisë më të famshme në Shqipëri!”

Banorja Einxhel Shkira ka përfunduar me sukses ndërhyrjen kírurgjíkale për shkàk të një démtimi që pësoi në krahun e saj gjatë lojës që po bënte me Ilirin!

Lajmërohet Einxhel Shkira, lidhet LIVE nga spitali me banorët e shtëpisë së  Big Brother VIP

Mbrëmjen e djeshme gjatë ‘live show’ moderatorja ka komunikuar me publikun dhe banorët përmes një lidhje live nga ambientet e spítalít.

Por sigurisht që nuk ka munguar një përshëndetje me Dagz, i cili ndodhej në studio dhe është shprehur tejet i gëzuar për atë çfarë banorët bënë për të.

Ai shprehi falënderimet për banorët që u përkujdésën për Einxhel, ndërsa i thotë kësaj të fundit që e do shumë dhe se po e pret jashtë!

Të dua”/ Einxhel komunikon me Dagz 'live' nga spitali: Të ishe ti s'do  kishte ndodhur, do ishim me ndonjë cep… - Top Channel

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!