Është mbajtur sot në Pallatin Kongreseve nata finale e Festivalit të Këngës, për te shpàllur artistin fitues, që do të na përfaqësojë në “Eurovision” në Torino.

Mes 20 artistëve konkurrues, ishin lakuar shumë dy emra si pretendentët kryesorë për fitore: Ronela Hajati dhe Alban Ramosaj.

Fituese në këtë edicion jubilar, u shpàll Ronela, e cila konkurronte me këngën “Sekreti, me të cilën elektrízoí skénën të trija netët.

Ronela Hajati wins FiK 60 and will represent Albania at the Eurovision 2022  - ESCXTRA.com

Edhe Wiwibloggs, faqja zyrtare e Eurovision, e shpàlli fituese më herët, pas një sondazhi të kryer.

”Para se te them diçka për vete dua një duartrokitje për Albanin se është artist i mire shqiptar. Ky është çmimi i pare qe unë marr dhe do jete nga me te rëndësishmit. I dedikohet vetëm babës tim”, tha Ronela, duke na emocionuar të gjithëve.

Pra, ajo do të bëhet gati për në Torino, ndërsa ne që ta mbéshtésim sa më fort!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!