Big Brother Albania Vip, Reality Show më i suksesshëm rikthéhet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri.

Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit.

Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personàzhe të famshëm në çdo dimension të tyre.Tani është në 'Big Brother' po Meridiani ia mbolidhi keq Fifit: Mbylle dhe kyçe po nuk deshe të flasësh

Përgjatë 100 ditëve të izòlimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përbàllen me sfída aspàk të lehta díktuar nga “vëllai i madh”.

Përveç surprízave dhe debàteve, spéktakli i sotëm duhet të ketë edhe një të elímínuar.

Antonela tregon si është pritur nga banorët - Top Channel

Sabiani, Antonela dhe Meridiani kanë qenë në nominim duke ulur kështu mùndësinë për të parashikuar të larguarin e rradhës.

Pas disa minutash ethe dhe tensíon, moderatorja Arbana Osmani tregoi emrin e banorit i cili ndérpreu zyrtarisht këtë eksperíencë.

Sabiani është konkurrénti i cili hòqi dorë përfundimisht nga çmimi i madh prej 100.000 eurosh.

Sabiani është konkurenti i rradhës që bëhet pjesë e BB Vip - Big Brother Vip, 5 Tetor 2021 - YouTube

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!