Romeo e ka treguar herë pas here që e mbéshtet vëllain e tij Donaldin në çdo zgjedhje të tij dhe e ka vërtetuar këtë gjë edhe me postimin e fundit.

Ai ka ndarë dy foto me Donaldin, njërën nga hyrja e tij në Big Brother Vip dhe tjetrën nga fëmijëria ku shkruan:

“Vetëm koha ndryshon, unë e ti jo”

https://www.photojoiner.net/image/ekAdo9M6

Kujtojmë që në puntatën e kaluar të Big Brother Vip Romeo u fut në vend të Donaldit në Big Brother Vip.

“Ti je shumë i fortë,je i zoti i vetes o shok,mos të të haj për asgjë. U tregove tamam burrë dhe mbajte fjalën.

Je shumë i fortë, shpirti im. Mos ki merak për asgjë se të gjitha problemet që kemi pasur jashtë i kam zgjidhur”, i tha Romeo Donaldit gjatë takimit të tyre.

Megjithatë banorët e kuptuan shpejt ndërrimin, pavàrësisht se ata janë identik.

Ata panë ndryshime në sjelljen e tij duke vënë re se diçka nuk shkonte.

Më pas Beatrix po e shikonte me shumë çudi, ndërsa ishte Einxhel, e cila e tha me zë të lartë që nuk është Donaldi.

Ajo i kërkoi që të ngrinte bluzën dhe të tregonte tatuazhin.

Por në atë moment gjithçka u zbulua si qendron e vërteta.

Të gjithë filluan ta përqafonin mes të qeshurave dhe gëzimit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!