Donaldi dhe Beatrix kanë tràzuàr gjithë rrjétin me puthjet e tyre dhe shumë prej ndjékésve nuk e kanë prítur aspak mirë.

Shkàk për këtë është bërë marrédhénia që Donaldi ka lënë pézull me Borën jashtë shtëpisë së Big Brother Vip.

Kur ajo hyri pak kohë më parë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, Donaldi ia doli t’i rrémbénte nje puthje dhe të gjithë menduan se ata do të ribashkoheshin.

Ky mendim u përfòrcua akoma më shumë kur Donaldi u kujdes që me anë të produksionit t’i dërgonte Borës varësen e tij për pérvjetorin e njohjes së tyre.

Bora u shfaq publikisht me varësen dhe deklaroi se do e príste Donaldin.

Mirëpo gjërat kanë ndryshuar me hyrjen e Beatrix në shtëpi. Ajo dhe Donaldi janë afruar së tepërmi dhe tashmë janë konfirmuar si çift.

Çdo gjë që ka ndodhur prítet të sqarohet mbrëmjen e sotme gjatë spektaklit dhe e shumëpritura duket se do të ndodhë.

Bora Zemani do të futet sërish në shtëpi për t’i kthýer vàrësen Donaldit e për të sqaruar njëherë e mirë marrédhénien e tyre.

Lajmin e ka bërë të ditur disa media online ndërsa jemi gjithë sy e vesh për të parë rrjédhën që do të marrin ngjarjet më të përforlura të ditëve të fundit brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!