Beatrix dhe Donald kanë kaluar ditë aspak të qeta së fundmi.

Madje duket sikur ata po përjetojnë krizat e para në çift, pasi kanë patur shumë debàte e pakënaqësi.

Ndaj, sot një surprízë e këndshme ka ardhur për çiftin e shtëpisë.

Mbas çiftit Donald dhe Beatrix,Einxhel merr një surprizë të veçantë nga qielli - Top Channel

Teksa banorët ndodheshin në oborrin e shtëpisë, një parashutë është afruar përreth tyre ku surpríza e veçantë ishte Donaldin dhe Beatrix.

Fansat e tyre të zjàrrtë i surprízuan ata me një parashutë në të cilën shkruhej një dedíkim.

Pas shumë zënkave mes tyre, Beatrix dhe Donald marrin një surprizë emocionuese - GOSS-BIZ

“No risk, no story”, shkruhej krahas një fotoje të tyre.

Surpriza i habíti të dy por edhe i emocíonoi pa fund, meqënëse sot është edhe dita e fundit e vitit, dhe më shumë se kurrë ata ndíejnë mungesën e njerëzve të dashur dhe familjarëve.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!