Bashkëshorti i Hueyda El Saied, Thierry, ka prékur me rréfimin që ka bërë për ndàrjen nga jeta të artistes dhe për mënyrën se si ai dhe djali i saj, Gabrieli, po e përbàllojnë këtë hùmbje.

Në një intervistë për emixionin “ABC e Mëngjesit” ai ka treguar se Hueyda kishte zgjedhur të mos e bënte publike sëmùndjen, pasi nuk donte që njerëzit të ndjénin kéqardhje.

“Mësuam për sëmùndjen e saj përpara një viti e gjysmë, në korrik të 2019. Ishte zgjedhja e Hueyda-s ta mbante këtë sekret. Të gjithë e dinë që ajo ishte shumë e fòrtë dhe nuk donte që ne të ndjénim kéqardhje. Edhe donte ta bënte këtë lùftë e vetme”, tha Thierry.

Ai tregoi gjithashtu se Gabrieli dinte dhe kishte kuptuar gjithçka.

Ndër të tjera ai gjithashtu rréfeu se kishin shpresë deri ditën e fundit se ajo do të shpëtonte.

“Ne nuk i kemi fshéhur asgjë Gabrielit, siç mùnd t’i flasësh një djali vetëm 6 vjeç. Ne i flisnim atij përpara çdo procesi dhe ishte i informuar në brendësi të situatës. Ne kishim shpresë deri ditën e fundit se ajo do të shpëtonte”, tregoi Thierry i përlòtur.

Pavàrësisht vështírësisë, Thierry tregoi se është Gabrieli ai që është më i fortë.

“Është sërish një màkth këtu nga ana ime. Por do të qendroj i fortë, Gabrieli është më i fortë se unë. Duhet të qëndrojmë të fortë për Hueydën”, ka thënë ai.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!