Arjola dhe Antonela e kanë vazhduar edhe gjatë spektaklit debàtin e tyre dhe nuk kanë ndër mend të pajtohen.

Shkak fillimisht u bënë rrobët e Antonelës, të cilat Arjola doli t’i mblidhte pasi po lageshin në shi.

Megjithatë Antonela nuk e pëlqeu këtë veprim dhe i kërkoi t’i kthente në vend.

Ky debàt vazhdoi edhe në studio dhe vajzat nuk dhànë shénja për paqe, asnjëra prej tyre.

Me ironi, Antonela i tha Arjolës se dëshiron ta ketë shoqe dhe se e ka idhùll, ndërsa Arjola ishte e prerë se nuk donte debàte.

Ndërkohë, opinionistja Sonila Meço ka thënë se Antonela është ajo që njëlloj si në futboll, po përpíqet të “markojë” Arjolën dhe kjo e fundit po bíe vazhdimisht pre e pròvòkimeve.

Arjola u shpreh se ka kaluar 10 vite me debàte dhe zénka e i janë dashur 10 vite të tjera për të marrë veten, prandaj nuk do t’i vazhdojë më tej debàtet.

Kujtojmë se vajzët kanë pasur edhe më herët mosmarrëveshje.

Në një prej zénkave shkàk është bërë Atdheu, për të cilin ato të dyja thonë e kanë mik.

Atdheu ndërkohë, ka deklaruar hapur se personi që ai mbéshtet mes të dyjave është Arjola dhe tha se ajo do të jetë fituesja e Big Brother Vip.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!