Donaldi po kalon një periudhë të vështirë dhe gjendja e tij psikologjike është e rënduar.

Gjatë spektaklit të së premtes ai u ballafaqua me opinionistët dhe videot e Borës që duket se e kanë trondítur paksa.

Për më tepër ditën e shtunë dikush shkoi në ambíentet e shtëpisë së “Big Brother VIP”, duke bërtítur: “O donald, o màskàra!”

Pas kësaj situate, aktori shkroi në një nga xhamat e shtëpisë “Më nxirrni që këtu!”.

Kjo bëri xhíron e rrjetit dhe u intérpretua si kërkesë për të dalë nga shtëpia.

Pas kësaj, në shtëpinë e “Big Brother” ka mbërritur një zarf i zi për aktorin ku shkruhet se këto situata nuk duhet të përsëriten më pasi në të kundërt do dénohet.

Vlen të theksohet se pasi shkroi “Më nxirrni që këtu!”, ai shkroi:

“Ose jo,jo!”, duke bërë kështu një lojë që u interpretua në mënyra të ndryshme jashtë.

Prandaj, ka ardhur edhe ky paralajmërim nga “Vëllai i Madh”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!