Ndàrja nga jeta e Hueyda El Saied tríshtoí miqtë, kolegēt dhe këdo që e njihte dhe e kishte parë nga ekrani.

Por sigurisht, më shumë nga të gjithë, mungesën e saj e ndiejnë partneri, Thierry, dhe i biri, Gabrieli.

Sot ata të dy, Thierry dhe Hueyda, do të festonin përvjetorin e martesës, dhe ai i ka dedíkuar asaj fjalët më të bukura, krahas fotove nga dita e veçantë.

Sot është dita më e bukur në jetën e Hueyda El Saied - Abc News

“Dashuria ime, Faleminderit që ekzistove në zemrat tona. Sot është një ditë specíale, ne festojmë përvjetorin e parë të martesës”, shkruan Thierry.

Ndër të tjera, ai shtòn se ju mungon shumë, atij dhe Gabrielit.

Para pak kohësh, në reàgimin e tij të parë pas hùmbjes së madhe, Thierry shkruante se ishte falënderues ndàj balerinës pasi i ka dhënë dhuratën më të bukur, Gabrielin, të cilin e birësuan kohë më parë. Gjithashtu ai i premtonte se do ta mbajë djalin e tyre pranë vetes gjithmonë.

https://www.photojoiner.net/image/EWH8k2bT

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!