Sot në brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” ka ndodhur një debàt i fortë midis Arjolës edhe Donaldit, debàt në fakt, i cili nisi që në LIVE show, ku ata u përplàsin pasi Donaldi mendon se Arjola e mbron Ilirin pa arsye.

Arjola: Stop!

Donald: Ça është kjo burrë, do që të tregojë sesa burrë jam? Çfarë thua? Ti nuk i thua gjërat në sy.

Arjola: Njëherë flas po e dëgjove mirë, po s’e dëgjove nuk e përsëris, në vend që të thuash faleminderit se ke punu 4 orë më bën “për-për-për”

Donald: Pse?

Arjola: Se flet si grua ‘për-për-për”.

Donald: A do t’i bëj unë punët?

Donaldi i jep fund çdo raporti me Arjolën - Bota Sot

Arjola: T’i kishe bo, nuk të ka ndalu kush.

Donald: Kur mi kanë dhënë i kam bërë të gjitha, nuk kam thënë unë bëra, unë kshu, më thuaj faleminderit, se prés të më thonë.

Donald: Je si puna e Sabianit i merr gjërat personale.

Me ty s'kam punë”/ Arjola debaton ashpër me Donaldin: Je i papjekur – Dosja  AL

Arjola: Të thuash nuk është dyfytyrësh nuk është personale?

Donald: Nuk e kam thënë.

Arjola: Ti s’më ke pëlqyer kurrë!

I crack badly in Big Brother / Arjola blames Antonella, Donald clashes with  Iliri: I am not here either for the production or for you - Gossip Donald: Pse ma thua tani, kur ta them unë?

Arjola: Kam vëzhguar lojën e secilit dhe nuk kam paragjýkuar.

Debàti vazhdon dhe Donaldi ngríhet në këmbë të imítojë dhe íronízojë Ajrolën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!