Takimi i shumëpritur mes Donaldit dhe Romeos ndodhi këtë mbrëmje në spektaklin e Big Brother Vip.

Emocíone të forta janë pérjétuar këtë të martë nga takimi i binjakëve.

Ata janë përqafuar me njëri-tjetrin dhe u përfshínë mes lòtëve.

“Bëj atë që mendon ti, çfarë ke pasur jashtë janë të zgjidhura kështu që, je shumë i fortë, ngulite atë gjë, je shumë i fortë”, tha Romeo.

“Si ke qenë ti a je mirë?”, tha Donaldi.

“Unë çfarë s’po bëj”, tha Romeo.

“Jam në disa momente që doja aprovim, edhe pse e di që kam pasur aprovimin tënd sidomos tek kjo situata”, tha Donaldi.

“Ti u tregove burrë edhe pse të vùnë me shpatulla pas muri, je i drejtë je i saktë”, tha Romeo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!