Një lajm që ka ‘tronditur’ së fundi mediat, ka qënë pikërisht ikja e papritur e drejtorit të Top Medias Z. Ben Blushi.

Asnjë nga punonjësit nuk e ka nuhatur këtë ikje, pasi ky ka qënë një vendim i prerë i Znj. Vjollca Hoxha.

Presidentja e Top Media-s ka zbùluar se kush do të marrë përsipër rolin e drejtorit të përgjithshëm të televizionit pas largimit të Blushit.

Ekskluzive/ Dalin hapur, Ben Blushi, Vjollca Hoxha dhe pronarët e inceneratorëve themelojnë kompani në Tiranë | CNA.AL

Përmes një email-i dërguar stafit të medias, (publikuar në Tirana Post) bashkëshortja e të ndjerit Dritan Hoxha shkruan se drejtimin e Top Channel do ta marrin trashëgimtarët e tij.

“Top Channel do të vazhdojë të administrohet nga trashëgimtarët e atij që 20-vite më parë nisi një ëndërr të bukur që ju e mbani gjallë çdo ditë.”- shkruan Hoxha, duke zbùluar se në postin e drejtorit të përgjithshëm do të jetë njëri prej fëmijëve të thémeluesit të Top Medias, pa specifikuar një emër.

Ben Blushi dha zyrtarisht doréhéqjen, duke njoftuar se do të largohet pas 4 vitesh nga pozicioni i drejtorit të përgjithshëm.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!