Antonela Berisha, e cila së fundmi është bërë pjesë e Big Brother VIP ka folur për paragjýkimet që ka vùajtur për jetën e saj private.

Në një bisedë me konkurrenten tjetër të BBV, Beniadën, ajo ka treguar se si u shpërnda lajmi se ka punuar pròstítutë në Itali dhe këtë e mohoi duke thënë se e ka me letra çdo gjë.

‘Më kanë paragjýkuar gjithmonë, që kam qenë e huaj, që vishem ekstràvàgànte, që jam rritur pa baba.

Më kanë paragjýkuar dhe që kam jetuar në Itali. Se sipas shqiptarëve, kush jeton në Itali, bën pròstítutën.

Një i çmendur që më ka inat, ka shkuar t’i thojë portaleve që kam punuar në Hungari e Rumani.

Unë e kam me letra se ku kam punuar. Kjo e Italisë më kanë bërë shumë bezdi. Unë e kam treguar historinë e jetës që kemi rrezíkuar jetën nga babi. Më kanë paragjýkuar se e kam treguar këtë gjë!’- tha Antonela.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!