Partneri i Hueyda El saied ka bërë një dedíkím prékës për artisten, që u ndà nga jeta pak kohë më parë.

Thierry ka ndàrë një postim në Instagramin që Hueyda ka pasur dhe i ka falenderuar të gjithë për dashurinë dhe ngàshëllímet që kanë shprehur.

Ai gjithashtu e falënderon artisten për dhuratën më të çmùar, Gabrielin, që e quan djalin e tij dhe thotë se do të kujdéset për të e do ta dojë me gjithë zemër.

U largua si një yll që shkëlqen”, partneri bën dedikimin më të ndjerë për  Hueyda El Saied – iconstyle.al

Postimi i plotë:

“Dhímbja është ende e pamatshme dhe tríshtími shumë i théllë, por Gabrieli dhe unë do të donim t’ju falënderonim për të gjithë shprehjen e ngushéllímeve dhe gjithë dashurinë për Hueyda-n që vjen nga vendi i saj Tirana, gjithashtu edhe nga e gjithë bota. Faleminderit. Hueyda u largua si një yll që shkëlqen me kokën lart pas një lùfte të ashpér, por jo të barabartë. Ajo tregoi guxím absòlut dhe fòrcë ekzémplare duke lùftùar gjithmonë dhe duke mos u ankùar asnjéherë.https://www.photojoiner.net/image/dsJBoeft

Hueyda ngjalli admirimin e të gjithëve, por më shumë të dy fansave të saj më të mëdhenj, Gabrielit dhe mua, dy dashurive të saj.

Por, Hueyda, dashuria ime e madhe ishte më shumë sesa aq dhe ne mund të jemi krenarë për jetën e saj, krijimet e saj, vlerat dhe angazhimet e saj.

Hueyda ishte dhe do të jetë gjithmonë artistja që na ka prekur të gjithëve në një kohë apo në një tjetër.

https://www.photojoiner.net/image/nZvYmCGH

Sepse të takoje Hueydën duhej se pari të ishte familjar me ëmbëlsinë e një gruaje të mrekullueshme, sensitive dhe me një shàrm të mahnitshëm. Për mua dhe Gabrielin, Hueyda e kaloi këtë trashëgimi të dashurisë, empàtisë dhe mirësisë te ne. Prandaj është gjithë kjo punë që ne do ta vazhdojmë, duke qëndruar të bashkuar, të fòrtë dhe dínjítoz, siç ajo do të kishte dashur.

Familja jonë e bukur tashmë është e privuar nga pjesa më e bukur. Buzëqeshja e saj, mirësia e saj. Faleminderit nga zemra Hueyda për dashurinë e madhe dhe që më ke bërë një njeri më të mirë dhe mbí të gjithë njëmijë herë faleminderit për dhuratën më të çmùar, Gabrielin, djalin tim për të cilin do ta gëzoj dhe dua me gjithë zemër, fuqi dhe shpirt.

Hueyda, dashuria ime, t’i do jesh e tríshtuar që na hùmbe, por Gabrieli dhe unë nuk do të ndalojmë kurrë së dashuri dhe gjithmonë do të jesh në zemrën tonë. Ne të duam dashuria ime!!! Dhe të urojmë udhëtimin më të bukur në qiellin me yje”, ka shkruar ai

https://www.photojoiner.net/image/Is5qqVy8

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!