Gent Zenelaj ka publikuar një video me vajzën e tij si shpesh herë, por në këtë rast, nusërimi i tij qe në qendër të sekuencës.

E bija i është përkushtuar grímit dhe eksperimentimin e bën tek babai.

Ndërsa në momentet që e lyen i thotë: “Ti je shoku im më i mirë”.

Pasi mbaron me buzët, shkon deri tek qerpikët dhe ja tek e keni Gentin si kurrë më parë, një nuse e vërtetë.

“Më bëri nuse…Ps: ooo Zot larja e rimelit ishte ç’ishte”, ka shkruar Genti krah videos.

Momentet më të çmueshme në jetë janë këto, pikërisht ato pak sekonda lojërash me të vegjëlit që rriten pa kuptuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!