Sot gjatë puntatës së ‘Për’Puthen’ është dhënë takimi midis Anës dhe Endrit.

Gjatë takimit, me aq sa u trànsmétua, Ana e oféndoi disa herë Endrin derisa i tha ti je gày, madje i oféndoi dhe ushqimin që ai gatoi për të.

Ana: Pse je kaq narcíst ti? Pse mendon vetëm për vete?

Ti je super gej', Ana nuk përmbahet fare ndaj Endrit

Endri: Ti vetëm ofendime po bën gjatë gjithë kohës.

Ana: Unë e kam thënë që më përpara, që djemtë e bukur janë gày e ti nuk qënke gày, ti qënke stër-gày.

Endri: A i urrén gày-t ti?

Ana: Nuk i urréj, i admiroj.

Më pas Endri shtròn ushqímin në tavolinë dhe Ana i thotë duket si një shít.

Endri i thotë se nuk e kupton pse e ka thírrë në takim, kur po i sillet në atë lloj mënyre.

Bora tha se ndaj Anës u morën màsa dhe se nuk lejohet askush që vjen për show, por kryesorja është gjetja e dashurisë.

Mikela gjithashtu tha se Ana ka dikë jashtë dhe ajo alùdon se ajo shkoi në program për të zvògëluar gjòksin.

Ana nga ana tjetër ka bërë një story sqarues ku shpjegon pse e quajti Endrin gày.

Ajo ditën e djeshme gjithashtu lajmëroi se iku nga ‘Për’Puthen’ e se nuk shitet për skénare.

No description available.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!