Spektakli i së premtes në “Big Brother Vip” u shoqërua me debàte të àshprà. Disa nga banorët e akùzuan Arjolën se po víktímízohet me sjelljen e saj.

Ajo pati gjithashtu debàte me Donaldin, të cilit e ka thënë se e ka respektuar dhe i ka besuar.

Arjola tha se ajo i ka thënë dy-tre fjali, të cilat Donaldi i ka përdorur.

Pas kësaj Donaldi u revòltua dhe tha se i ka folur sepse mendon se ajo është pozícíonuar pas Ilirit.

Ai madje i tha Arjolës që ajo nuk ka mendimin e saj dhe se nuk po lùfton për fëmijët e saj.

Ajo iu përgjigj se nuk lùfton si mendojnë të tjerët dhe ajo nuk është aspak e dòbët.

Ashpërsohet gara, ja kush janë katër banorët që rrezikojnë qëndrimin në Big  Brother VIP. Donaldi debat me Arjolën për…

Donaldit i ka mbetur qejfi me aktoren dhe sot gjatë një bisede me Antonelën ka deklaruar se nuk do t’i flasë më edhe pse më parë i ka ardhur kéq për të.

Pjesë nga biseda:

Donaldi: Unë Arjolës nuk i flas më, për as njëlloj gjëje. Tull gjërat në kokë… unë kam dashur ta ruajë se më ka ardhur kéq. Më vjen kéq, se ka tre fëmijë, të betohem më vjen kéq.

Antonela: Unë s’e kam pasur shansin këtu të tregojë një histori timen se s’ma ka dhënë kush atë hapësirë, se ulesh me Arjolën tregon ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!