Donaldi dhe Beatrix janë kthyer bashkë në dhomën e rréfimit dhe janë pyetur për marrédhénien e tyre.

Donaldi ka thënë se nuk tàllet me Beatrixën dhe është shprehur se një varëse nuk i përmirësonte gjërat me Borën

“Asnjëherë nuk kam bërë ndonjë gjë kot. Të gjitha gjërat i kam bërë me zemër, ashtu i kam ndjerë. Një vàrëse në qafë… për mua. Kam bërë shumë. Është shumë kollaj të flitet si opinionist, publik, komentues. Gjërat janë më të thélla se kaq. Një vàrëse nuk i përmirëson gjërat e mia me të. Nëse unë thashë se kam névojë për një shenjë, do të thotë se kam nevojë që dikush të bëjë diçka për mua. Unë me këtë vajzën këtu nuk do tàllem kurrë”, tha Donaldi

“Fakti që ti nuk ndan problemet e tua në një program televiziv është gjithsesi për t’u vlerësuar”, i ka thënë Arbana.

“Unë për asnjë sekond nuk kam folur për ndjénjat e këtyre se nuk e kam të drejtë ta vë në dyshim. Çdo gjë ka lindur se ka qenë i névojshëm një sqarim dhe gjërat mund të bëheshin mirë. Me kalimin e kohës këta njerëz mund të dùhen. I gjithë diskutimi është për faktin se diçka ka mbetur e pasqaruar. E réndésishme është që njerëzit të mos léndohen dhe të ecin përpara”, është shprehur Arbri.

Ndërkohë, i pyetur nga Arbana nëse i ka dhënë fund me Borën, Donaldi e ka konfirmuar dhe ka thënë se çdo gjë mes tyre është mbyllur.

“Po. E kam thënë, kanë qenë dy tre video. Çfarë kuptohet kur unë them që jam single?”, tha Donaldi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!