Donaldi ka mësuar se Bora po e príste jashtë dhe ka pranuar se ndihet tepër në fàj.

Ai ka parë pamjet kur Bora ka mbajtur vàrësen e tij dhe ka deklaruar se po pret dikë dhe është shfàqur i prékur.

Megjithatë ai pranoi më herët se e pëlqen Beatrixën, por tha hapur se e kupton se nuk po e respekton atë.

Opinionistët janë treguar të ashpér me të dhe i kanë dhénë të drejtë Borës.

Më tej Arbana ka kërkuar që Bora nuk ka pranuar të shkojë sonte në shtëpi dhe ka kërkuar që ajo të lihet në qetësinë e saj.

“Donaldi ka hùmbur gjithë pikët te unë. Të gjitha këto ngjàrje janë zhvilluar për 30 ditë. Mendoj se një vajzë që vjen dhe të puth në sy të gjithë Shqipërisë dhe vendos ti çosh një varse, nëse e dashuron këtë vajzën, pavàrësisht pròblemeve që ke vendos ti diskutosh jashtë… Shikojmë që mënyrën si zgjodhe të bësh gjërat është e gàbuar, minimumi që mund të bëje është ti vije kàpàkun me gjërat që kishe me vajzën jashtë”, tha Arbri.

“Ti dërgove vàrse dhe i ke dhënë shpresë. Kur kuptove që pëlqen një vajzë tjetër pse nuk i shkruajte një letër, ndërkohë që erdhi dhe të puthi para gjithë shqiptarëve. Mund të kishe gjet një mënyrë dhe i dërgoje një letër, që të shpjegoje pse s’doje të vazhdoje me vajzën”, shtoi ai më tej, duke vënë në dukje se Donaldi ka treguar mungesë respekti.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!