Donaldi dhe Beatrix janë çifti që kanë ndézur më shumë debàte Brenda shtëpisë së Big Brother, me shumicën e banorëve që i kanë mbéshtétur për lídhjen e tyre.

Mirëpo, jo të gjithë kanë qenë plotësisht dakord.

Banorja më e re e Big Brother Vip, Big Mama, e cila e ka parë situatën edhe nga jashtë, i ka thënë Beatrixës se do t’i kishte térhéqur vëmendjen e do ta kishte këshilluar të príste, nëse do të kishte qenë në shtëpi që prej fillimit.

Të isha që në fillim, do ju thoja mos”, Big Mama kundër romancës Trixa- Donald - lexo

Pjesë nga biseda:

Big Mama: Unë të kisha qenë që në fillim, unë do ta kisha térhéqur vérejtjen do të kisha thënë ‘mos, mos, prísni të dilni jashtë’.

Beatrix: Unë s’jam ngùtur, kurrë s’jam ngùtur. Kam pritur madje me muaj, pa e ditur mirë, e sigurt.

Big Mama: Unë kur kam ardhur ju kam parë kéq dhe s’kam dashur as ta diskutoj, as ta debàtoj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!