Loja në shtëpinë më të famshme në Shqipëri sapo vjen dhe po bëhet më e nxehtë.

Finalja ishte planifikuar të ndodhte në Janar, por mesa duket nuk do të jetë kështu.

Vetë Arbana Osmani ka lajmëruar se finalja e “Big Brother VIP” do të shtýhet deri më 18 Shkurt.

Ndërkohë faqja e “Big Brother VIP” ka postuar se banorët do të pyeten e se do të vihen përpara kësaj zgjedhjeje.

“Big Brother Vip” për herë të parë do të jetë LIVE në natën e parë të Vitit të Ri.

Me datë 1 Janar, banorët e shtëpisë më të famshme do të víhen përpara një zgjedhje.   A do pranojnë ata të vazhdojnë garën deri më datë 18 Shkurt, kur “Vëllai i Madh” ka vendosur të shtyjë finalen?

Cilat do të jenë surprízat madhështore për ta? A i mbështesin familjarët në zgjedhjen e rrugëtimit të tyre?

Cili do të shpallet i preferuari i shtëpisë dhe çfarë fuqie do të ketë?

Na ndíqni, më 1 Janar, vetëm në @topchannelalbania

Rikujtojmë se BB VIP është programi më i kushtueshëm shqiptar.

Big Brother Vip” këtë vit ka zbrítur nga “froni” “Portokalli”, duke u bërë emisioni më i shtrenjtë për të reklamuar.

Kështu një sekondë para se Reality Show të nisë trànsmetimin kushton 5700 lekë, kurse gjatë trànsmetimit, 11,000 mijë lekë.

“Portokalli” për reklamat që trànsmetohen para spektaklit kushton 4300 lekë, kurse gjatë trànsmetimit, 8500 lekë.

https://streamable.com/13tkqd

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!