Ben Blushi është tërhequr nga drejtimi i një prej televizioneve më të mëdhenj në Shqipëri, Top Channe.

Mësohet se Ben Blushi përmes një e-maili ka njoftuar stafin e Top Channel se katër vite pasi mori postin e drejtorit të Përgjithshëm të Top Channel, do të largohet nga ky post.

“Duke nisur nga sot nuk do jem më në Top Channel. Me bindjen se sot po largohem nga një kompani më e shëndetshme, më e besueshme dhe më e madhe në krahasim me atë që gjeta para katër vitesh, ju uroj të gjithëve punë të mbarë. Ben Blushi,”- shkruhet në e-mail.

Ben Blushi u vendos para katër vitesh në krye të Top Channel. Lajmi në atë kohë u bë me dije nga vetë presidentja e kompanisë, Vjollca Hoxha, në një komunikimin që ka bërë me drejtuesit e departamenteve të Top Channel.

Gjatë kohës së drejtimit, Blushi përmirësoi ndjéshëm programacionin dhe situatën financiare të televizion kombëtar.

Si një gazetar, shkrimtar dhe politikan, Blushi ndihmoi Top Channel të hapë një cikël të ri komunikimi dhe informimi.

Ben Blushi largohet nga Top-Channel! Zbulohet e-maili i doreheqjes nga  media që drejtoi prej 4 vitesh

Ai bëri që media që drejtoi tu mbetet besnike parimeve si pavarësia dhe profesionaliteti.

Lajrmishmëria e programacionit dhe liria e informimit janë ato që e kanë ndjékur Top Channel katër vitet e fundit. Ende nuk dihet se kush do ta zëvendësojë Blushin në këtë detyrë.

Sipas informacioneve të fundit Ben Blushi pritet të kalojë në ‘ABCNEWS’ me një rrogë 20 mijë Euro në muaj.

Pas largimit të Blushit, Vjollca Hoxha tregon se kush do e marrë drejtimin  e Top Channel

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!