Donaldi duket se ka ndryshuar sjellje me Beatrix pas takimit që pati të martën me vëllain e tij, Romeon.

Kjo gjë u vu re nga ndjekësit të cilët po shpërndàjnë kudo nëpër rrjet një video ku aktori duket sikur po e shmàng këngëtaren kur ajo i afrohet për ta puthur.

Me sa duket tashmë dyshíme ka edhe vetë Beatrix për sjelljen e tij kohët e fundit.

Krisja e parë Donald-Beatriks? Aktori shfaqet i stresuar para këngëtares:  Takimi me Romeon më ka … | BoldNews.al

Gjatë një bisede në dhomën e gjumit ajo po i shprehte Donaldit se ai i dukej ndryshe sot.

Beatrix: Je ndryshe sot.

Donald: Si ndryshe?

Beatrix: Nuk e di.

Donald: Për mirë apo për keq?

VD-Donald Veshaj i 'bindet' nënës së Beatrix Ramosaj: I kam gjërat e qarta  – Dosja AL

Beatrix: Je ndryshe.

Donald: Po për mirë apo për kéq?

Beatrix: Nuk e di, nuk di ta përcaktoj.

Donald: Thjesht mërzítem, strésohem këtu nga situatat… Takimi me Romeon më ka… Unë e kam një mision.

Beatrix: Sot nuk e di pse më je dukur i strésuar.

Bora reagon sonte në spektakël ndaj Donald e Beatrix? Zbulohen të  papriturat | Breaking Top News - YouTube

Donald: Sa më shumë kaloj, aq më shumë strésohem.

Afrimiteti i tyre duket se ka ndryshuar që pas hyrjes së Romeos dhe kjo është videoja që ka bërë edhe xhíron e rrjetit sot.

Nuk dihet se çfarë ka ndodhur me Donaldin, pasi para tre ditësh është shprehur se ai i kishte gjërat shumë të qarta në lídhje me Beatrix.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!