Beatrix nuk i trémbet ndjénjës ndaj Donaldit: Nuk po bëj…(VIDEO)

Beatriks sot hapi zemrën me Sarën në lídhje me Donaldin. Ajo ka pranuar se ka qenë në síklet nga Semi.

Sarah: Më vonë shikoja sjelljen tate ndàj tij, mbase ti se bëje për të kéq, por është ai momenti kur ti e pëlqen dikë, si të ndryshon mímíka.

Beatrix: Nuk e kontrolloja dot, jam mùnduar.

Beatrix: Me meret fryma kur jam pranë Donaldit (VIDEO) – Lapsi.al

Sarah: Ndodhi dhe muhabeti me Kledin, dhe unë e shihja që ju nuk kishit fare kími. Shihja sesi Donaldi sillej me ty, mënyrën si të ngàcmonte, që ndryshon nga mënyra sesi më sheh mua si motër të vogël. Është vénë re më shumë në ditët e fundit. Mùnd të jeni stépur edhe për shkàk se ka qenë Semi këtu.

Beatrix: Unë personalisht rrushi, do kisha qenë në supersíklet, por dritën jeshile e kam marrë nga ai. Përderisa ai më ka dhënë aprovimin…

Beniada: Semi nuk e bënte me të kéq.

Prekje dhe ledhatime! Donaldi dhe Beatrix nuk ndahen, bëjnë dush bashkë –  Dosja AL

Beatrix: Edhe unë do ta bëja për shoqen time diçka të tillë.

Beniada: Kur unë thashë në prime që shoh kimi, ajo thoshte “çfarë thua”.

Beatrix: Kam pasur shumë fríkë, kur doli aty, fillova të flas budallíqe, isha në super síklet. Unë? Nuk jam këtu! Isha shumë në síklet, se ishte nata që u bënë dhe shpétimet.