Sot në “Për’Puthen” po diskutohej se përse Alvisa dhe Bashkimi nuk kanë shkémbyer puthje.

Arjani tha se Bashkimi nuk e ka puthur Alvisën, sepse nuk ja ndjen, pasi ka shumë pikëpyetje në lídhje me të.

Arjani: Bashkimi ka pikëpyetje që do ta shoqërojnë deri në ditën e dasmës, e s’ka për tu bindur kurrë, sepse Alvisa është një mjeshtre e manípulímit. Ajo është një ‘mitomane’, beson edhe génjeshtrën e vet. Alvisa njeriu që ka génjyer më shumë në këtë emision, me produksion, me njerëz të tjerë, me mua, me Bashkimin, me Borën, familjen e saj, është ajo që akùzon të tjerët për génjeshtar.

Alvisa: Familjen time mos e përfshí familje fare në emision, se jam Alvisa dhe nuk është familja ime. Familja ime është bërë 1 lekë nga fjalët që më ke thënë. Oféndimin nuk e kam në edukatë.

Arjani: Po po, se ti s’ke bërë asgjë, vetëm ne të kemi rënë më qafë.

Alvisa: Ti nuk ke kërkuar as falje asgjë, mirë mua, po as familjes time. Përbàllu me mua. Të kam përmendur gjë mamanë dhe babain tënd? Sa lekë ke marrë dje për këto që po thua sot, nga ai shoku jot.

Arjan Konomi i kërkoi falje publikisht Alvisës, Hyseni: Mbeturina, skenari  ka arritur kulmin – Autental

Arjani: Mos fillo nga këto akùza.

Alvisa: Do ftòhem në 1000 vende dhe do t’i plas gjërat me fakte se dhe unë kam gojë.

Arjani: Aman mi, se edhe radhën e kaluar the shitesh për një drekë, na ftòjnë gjithë ata personazhe të Shqipërisë, ngéla unë për një drekë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!