“Vëllai i Madh” ka vendosur të ndéshkojë sërish banorët për thýerje të njëpasnjëshme të rregullave.

Mbrëmjen e djeshme ata orgànízuan një festë. Për të përfituar elementët e festës Pm iu kërkua që të sakrífíkonte 1 banor për çdo element të zgjedhur.

Zgjedhjet që ai bëri ishin këto: Bírra dhe tekíla, këngëtar LIVE, sushi, aparat për foto çasti, shisha dhe balerina.

Përveç këtyre elementëve të zgjedhur nuk mùnd të kishin të tjerë.

Në listën e elementëve ishte shënuar edhe cígarja të cilën Pm nuk e zgjodhi por banorët në festë e kònsuamùan.

ÇFARË NDODHI? Zarf i zi në shtëpi, largohet nga “Big Brother VIP” një prej  banorëve – AlpeGossip

Duke qenë se thýerja e rregullave ka qenë e vazhdueshme në shtëpinë e “Big Brother” dhe ata nuk e kanë marrë seriozisht asnjë paralajmërim që është bërë, ”Vëllai i Madh” ka vendosur që të gjithë banorët që ishin pjesë e festës të shkojnë në nominim ditën e martë.

Në nominin shkojnë:Pm,Dagz,Donaldi,Semi,Kledi,Beatrix,Fifi,Sarah dhe Einxhel me Beniadën që janë tashmë në nominim.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!