Këngëtarja e njohur, ka ngritur dyshíme me fotot e fundit të saj, të postuara në rrjetin social Instagram.

Xhensila ka publikuar në Instagram dy foto me Ajkën ku shihen të dy të veshura me fustane të bardha.

Dy detaje morën vëmendjen e ndjékësve. Së pari, kanë realízuar foto profesionale në një ambíent që duket magjík dhe së dyti, dora e këngëtares që qëndron mbí barkun e saj.

https://www.photojoiner.net/image/zosKMfUZ

Xhensila ka publikuar dy foto profesionale me vajzën e saj Ajka dhe dora e këngëtares mbi barkun e saj, ka ngritur dyshíme te ndjékësit për një shtatzëni të dytë.

Fotot gjithashtu janë realizuar në një ambient të ngrohtë, plot magjí e dritë dhe Xhensila me bukuroshen e saj janë veshur me fustan të bardhë.

https://www.photojoiner.net/image/jYeikqqO

Kujtojmë se Xhensila ka shprehur se dëshiron të ketë dhe fëmijë tjetër, kështu që mbetet të presim nëse Ajka do bëhet me motër ose vëlla.

Këngëtarja është shprehur më parë për marrédhénien me vajzën:

“Ajka është kupola e gjithçkaje. Unë kisha shumë projekte dhe plane, por sapo Ajka erdhi në jetë, erdhi në krye dhe i rrézoi të gjitha. Kam një raport shumë të shenjtë me mamin tim dhe uroj të kem të njëjtin dhe me Ajkën. Po rritet në një familje me shumë dashuri. Besi është një baba shembullor.“, tha Xhensila.https://www.photojoiner.net/image/HvKkAF8w

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!