Ngjàrja e së shtunës në ‘’Për’Puthen Prime’’ po vazhdon të komentohet akoma dhe ka ngjàllur krítíka të àshpéra kundréjt emisionit.

Ishte ish-konkurrenti Hysen Rama, i cili ka një histori në të kaluarën me konkurrénten Alvisa Qarri, i cili përmes një lídhje LIVE  hòdhi akùza të rénda duke prétenduar se Alvisa e ka tràdhtuàr pasi ata ishin rilídhur gjatë programit.

Kjo u mohua nga Alvisa, e cila zbùloi se Hyseni e ka përndjékur vazhdimisht, e ka pérgjuar si dhe ka ùshtrùar dhunë psíkologjíke dhe fízike ndàj saj.

Mënyra se si u tràjtua ngjàrja dhe si kishte vazhdimisht njerëz brenda studios që akùzonin konkurrénten nxíti debàte të shumta.

Së fundmi ajo ka postuar disa imàzhe nga bisedat e mëparshme me ish-partnerin, Hysenin.

Në fotot e postuara Alvisa i shkruan atij se ai e ka tràdhtuar atë, sharë, mashtrùar dhe i ka bërtítur asaj të kohën.

Në fotot e postuara nga ish-konkurrentja mùnd të shihet se Alvisa ka dashur ta denòncojë Hysenin tash e disa muaj për kéqtrajtim, por që ngùrroi për hir të prindërve të saj. 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!