Mikela dhe Bruno janë përbàllur në një takim 4-minutësh në puntatën e sotme të Për’Puthe, pasi takimi i tij me Efin shkoi shumë mirë.

Pikërisht konkurréntja e re ishte bërë arsyeja që raportet mes të dyve të ténsionoheshin, pasi Bruno kishte thënë se Efi ishte femra perfekte për të, të paktën fizikisht.

Mikela i tha Brunos se edhe nëse do të ketë një vajzë në krah, ai do të shpérqéndrohet nga të tjera, por konkurrénti e mori këtë si oféndim.

Bruno i tha Mikelës se edhe ajo është shpërqendruar nga djemtë e tjerë që kanë hyrë dhe vetë ajo e ka pranuar diçka të tillë.

Ndërkohë ajo ka pasur mundësi të zgjedhë mes Brunos dhe Markos për takimin 4-minutësh dhe ky i fundit nuk e ka pritur mirë faktin që nuk zgjodhi atë.

Pjesë nga biseda:

Mikela: Pse i the në ‘backstage’ Efit, direkt pas takimit të parë, që të keni një takim të dytë? As nuk príte që vajzat të bëjnë zgjedhjet e tyre.

Bruno: Jemi të rritur. I kuptojmë gjërat. Dihet që kështu është formati, do dalim me disa vajza

Mikela: Ti më lë përshtýpjen që edhe po të kesh një femër tjetër në krah, mùnd të shpérqéndrohesh nga vajza të tjera

Bruno: Këtë nuk mund ta thuash, ky është oféndim!

Mikela: Nuk është oféndim!

Bruno: Edhe ti je shpërqendruar nga djemtë e rinj që kanë hyrë.

Mikela: Pak…

Bruno: Po atëherë?!

Mikela: Po vetëm ty të pëlqejnë të gjitha…

Pas mbarimit të kohës së takimit, Bruno e ka pyetur Mikelën se çfarë nuk i pëlqen tek ai, ndërsa kjo i është përgjigjur se nuk i pëlqejnë nérvat dhe mënyra si ai i kthehet.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!